Luc de Jonge Producties

Is het creatieve bedrijf voor het produceren naar de juiste Video content.

Hierin staan de wensen van de klant centraal, waarbij creativiteit, en een krachtige montage aangevuld met beeld effecten, teksten voice –over en rechten vrije muziek.

Opzet videoplan

Het maken van een videoproductie, is een boeiend proces, productie logistiek en uitvoering in de praktijk, uw complete bedrijf in beeld.


Planning
Na opdracht, volgt er in overleg een planning, voor de draaidagen en worden de Voorbereidingen besproken. De draaidagen kunnen praktisch gezien op verschillende dagen worden uitgevoerd. Veelal lopen bouw en productie, in een traject. De opname worden file based geregistreerd.

Voormontage
De geregistreerde opname worden in het werkstation in File gerangschikt en op item geselecteerd, voorzien van Teksten eventuele hoofdtukken voic-over effecten word, er een voormontage gemaakt.
Tijdens dit proces de scope in het traject houden wij u op de hoogte. Na voor montage bespreken wij dit traject in beeld met onze relatie. En worden naar wens aanpassingen uitgevoerd.


Eindmontage
Tijdens dit proces worden eventuele aanpassingen naar wens afgemonteerd.

Oplevering na goedkeuring, volgt oplevering, van het gerealiseerde project.
Bedrijfsgericht kunnen er eveneens meerdere video segmenten zijn gerealiseerd.

- Organisatie
- Productieprocessen in beeld
- Praktijk in beeld
- Speciale productie robot in beeld

Er kunnen uit de video productie in overleg meerdere video,s worden gemaakt Denk bijv aan Prefab bouw-en Staalconstructie,s, waarbij zowel de Productieprocessen Alsmede diverse voorbeeld projecten in praktische toepassingen worden belicht. .

Luc de Jonge heeft diverse relatie,s met buitenlandse afnemers, of toeleveranciers zowel in AZIE Zuid Amerika en China , kunnen zij d.m.v Productvideo internationaal communiceren
In overleg begeleiden we de oplevering, voor toepassingen in uw website, Facebook of ander media.

Luc de Jonge producties

Vele producties worden gedraaid op SONY Cameras Full HD, 4K of indien gewenst in hoger segment bijv 35 mm, geheel afhankelijk van budget en wensen van de klant. De gerealiseerde projecten worden File Based ingevoerd , en gemonteerd op AVID MC.Bij Naamplaat- worden diverse opname gemaakt van zowel productie-robotprocessen, eveneens worden de processen afhankelijk traject daar afgemonteerd. .

AVID Mediacomposer, is een broadcast montage systeem, veelal toegepast bij ENG faciliteiten de omroepen en productie bedrijven gerateerd aan de broadcast industrie .