De Jonge Multimedia

Is een videoproductiebedrijf actief in het, ontwerpen van visuele content, waaronder video- en bedrijfsproducties, o.a voor mkb industrie bouw en productiebedrijven.

Steeds meer bedrijven presenteren hun faciliteiten d.m.v een videoproductie, geintegreeerd in hun website –via you tube- face book vimeo etc. Een videopresentatie geeft in korte tijd een krachtiger beeld van uw bedrijfsfaciliteiten.

De Jonge Multimedia is actief in vele branches waaronder Staalindustrie Moulds Exceptioneel transport-bewegwijzering –chaletbouw—Stralen spuiten- en schooperen-Schadeherstel Prefab bouw-betonindustrie, medische sector waaronder wondverzorging –en orthopedisch schoeisel. Naast productie processen, behoren eveneens het registreren van festiviteiten.

Afhankelijk van uw wensen en budget, kan er full HD - 4k of eventueel film worden gedraaid. Een videoproductie is maatwerk, en word geheel aangepast aan uw bedrijfsstructuur.

Door de hoge kwaliteit van full HD 4k of zelfs film word een video presentatie als life beleving door uw bedrijf ervaren.

Ieder bedrijf heeft een eigen organisatie structuur, en tijdens een orienterend onderhoud word na analyse en wensen van onze relatie, een voorstel gemaakt, hierbij vinden wij uw verwachtingen, zeer belangrijk, Na een routing door uw bedrijf, maken wij een plan uitgewerkt in een voorstel compleet met scenario draaidagen en prijs, zodat onze relatie een duidelijk beeld krijgt, van het Videotraject . Na goedkeuring en planning van het voorstel, word de videoproductie door Luc de Jonge Producties gerealiseerd.


Tijdens dit voortraject adviseren wij het type video, geheel passend bij uw organisatie.


Wat wij voor u kunnen betekenen:

Bedrijfsproductie
Productvideo
Image film
Interne video
Bedrijfsvideo
Corporate video
Commercial
Moodvideo
Internetvideo
Flashfilm
Instructievideo
presentatie
Promotiefilms
Nieuwsitem
Documentair
Reportage
Concertregistratie
Evenement
Tecnhnische Instructie
Video voor Internationaal Communicatie