Artikel In Zaken magazine: Drones, nachttransporten, welkom in de visuele wereld van…

Luc de Jonge van De Jonge Multimedia en Luc de Jonge Producties kun je wakker maken voor een goed… nachttransport. Ja, je leest het goed. Nachttransporten, industriële kranen, robotstraten. Luc legt het maar al te graag vast met zijn videolens. Luc de Jonge volgt en adviseert in beeldprocessen, gericht op videobeeldcontent.

Heb je Luc al eens ontmoet? Ja? dan weet je als geen ander dat aan bovenstaande omschrijving geen woord is overdreven. Hij bruist van enthousiasme! Als het groot, industrieel en hightech is, is Luc je man! Het vastleggen van grote nachttransporten en (indoor) robotstraten is een vak apart. De juiste hoek, het beheersen van drones, is een echte specialisering.

Luc de Jonge Producties is de creatieve tak van zijn organisatie; maatwerk, opnameregistratie en montage van de uiteenlopende projecten en processen zoals brandveilige liggers voor toepassingen in de bouw, van bekistingen tot beton prefab wanden in de hoogbouw.

Luc vertelt: ‘Geweldig zijn de specials met nachttrans­porten, denk aan de vijftig meter industriële kranen voor betontransport of de speciale imposante transporten voor chaletbouw. Het is mijn lust en mijn leven.’

Videobedrijfsproducties: de visuele kracht in ieder bedrijf
‘Videocontent wordt steeds krachtiger toegepast. Van korte videobedrijfsproducties als presentatie tot instructievideo’s in de bouw of zelfs de medische wereld. De industrie groeit snel en processen worden steeds meer geautomatiseerd, waarbij robots een grotere rol gaan spelen. Ik volg en adviseer in beeldprocessen. Hierin staan bovenal de wensen van mijn relaties, normen in de bouw en een goed relatiebeheer centraal. Dé uitdaging voor het realiseren van een creatief topproduct.’

 


Luc (links) met camera- en lichtset in actie op de industriële locatie van Mouw Hoedliggers samen met eigenaar Edwin. Middels een robotstraat, worden liggers geproduceerd: zeer efficiënt en milieuverantwoord.

 

Reviews

© 2024 De Jonge Multimedia | Privacyverklaring

Design en realisatie: Elan Media