Tweede Contact

Er word een offerte voorstel gepresenteerd, waarin de besproken onderdelen in een logisch verhaal, een plan van aanpak, opname plan, rechtenvrije muziek, voice-over, naar wens in diverse talen en de diverse gerelateerde locaties. Eveneens word voor het verhogen van de kwalitiet en efficiency in het productie traject in overleg met de organisatie, een of meerdere vaste personen aangewezen.

Definitief draaiboek

Na bespreking van het (offerte) plan, worden eventuele details waaronder beelden en teksten in het scenario/draaiboek aangepast en vastgelegd, na bevestiging opdracht, volgt het logistieke schema met vastgestelde opname data.

Opnames

Afhankelijk van de productie word een, een of meer cameraregistratie, met geluids-verlichtingsset opgesteld.

Voormontage

De geregistreerde opnamen worden geselecteerd, zonder beeldeffecten in juiste volgorde non-lineair gemonteerd en na visueel overleg definitief vastgesteld.

Viewing

Afhankelijk van het project, wordt samen met de klant het gemonteerde resultaat beeld tekst en geluid effecten bekeken en zo nodig naar wens aangepast.

Voice-over

In steeds meer situaties word er een voice-over (gesproken tekst) door professionele spreker, in diverse Europese talen toegepast.

Rechtenvrije muziek

Bij de meeste producties word rechtenvrije muziek toegepast of naar wens gecomponeerd.

Geluidsafwerking

De toe te passen muziek geluidseffecten en live geluid worden samengevoegd en gesynchroniseerd. De eindmontage van beelden, beeldeffecten, teksten (mogelijk in kleur), geluid, voice-over, muziek (rechtenvrij) worden kritisch met de relatie bekeken en na goedkeuring opgeleverd en gepresenteerd.

Kopieën

De Master blijft in ons archief, in overleg word een aantal kopieën in diverse formaten, als Pal Secam en Ntsc vertaald.

Oplevering

In overleg en naar wens klant/relatie leveren wij de presentatie op in (eerste kopie) een of meerdere DVD-USB Stick(s).

Integratie Website

Vele bedrijven hebben de voorkeur, een korte bedrijfsproductie, in hun website te integreren en in segmenten te presenteren. Veelal zijn dit korte films van ca 2-3 min, in hoofdstukken opgebouwd.

bijv.:

  • Autoschadebedrijf organisatie & en verkoop
  • Onderhoud
  • Apk aircocontrolling
  • Schadeherstel
  • Inbouw bluethooth (indien gewenst)

 

Persberichten

Bekijk hier recente persberichten.

Contactgegevens

De Jonge Multimedia Spoorlaan 38
3903 XB Veenendaal 0318-635540
06-25078225

De Jonge Multimedia Wattstraat 15
3335 LV Zwijndrecht

KVK 09125064
BTW:
NL0273.97.063.B01.2210 IBAN:
NL24ABNA0621327808 BIC ABNANL2A

lucdejonge@hetnet.nl